Οργανώστε την ντουλάπα σας...

                             

Τα Bλεφαρίσματα θα σας συμβουλεύσουν με μικρά και οικονομικά tips για να οργανώσετε την ντουλάπα σας γρήγορα, εύκολα και οικονομικά ώστε να είναι πάντα περιποιημένη.

Το καλοκαίρι έφτασε και τα χειμερινά "ανεβάστε τα ψηλά".Ένα βασικό πρόβλημα είναι η ακαταστασία στην ντουλάπα που δημιουργείτε από την λάθος διαχείριση του χώρου, με αποτέλεσμα η κατάσταση μέσα σ´ αυτή τις περισσότερες φορές να είναι χαοτική. Με λίγα tips και μάλιστα  αρκετά  οικονομικά θα έχουμε πάντα μια περιποιημένη και μυρωδάτη ντουλάπα.

1. Ενημερωθείτε τι είναι στην μόδα. Έτσι αν έχετε ρούχα περασμένης σεζόν που δεν τηρούν τις προϋποθέσεις για να είστε in fashion μην τα τοποθετήσετε μέσα σ´ αυτή.  Κρατήστε τα στο πατάρι μέχρι να ξαναέρθουν στη μόδα.

2. Κάντε μια καλή πράξη. Πόσα ρούχα έχουμε που δεν τα φοράμε γιατί είτε δεν μας κάνουν είτε τα βαρεθήκαμε. Λοιπόν δωρίστε τα, υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι που θα το εκτιμήσουν γιατί τα έχουν ανάγκη.

3. Ταξινομήστε τα ρούχα σας σωστά. Τοποθετήστε όλα τα ρούχα σας από casual μέχρι glamour. σωστά. Ξεχωρίστε τα παντελόνια τις μπλούζες και τα φορέματα ανα χρώμα μπορεί αυτό τον τρόπο θα τα βρίσκετε πιο εύκολα.
                               
                                       (Φωτό 1)

4. Πάρτε ειδικά stand ή κρεμάστρες  για τις ζώνες και τα μαντήλια σας (φωτό 1) και τοποθετήστε τα   στο εσωτερίκο φύλλο της ντουλάπας.

5. Φωτογραφίστε  τα παππούτσια σας. Την αντίστοιχη φωτογραφία θα την βάλετε και στο αντίστοιχο     κουτί με τα παπούτσια μ´ αυτο τον τρόπο θα βρίσκεται εύκολα και γρήγορα τα αγαπημένα σας peep toe.

6. Aν πάλι η ντουλάπα σας είναι μικρή και δεν χωράνε τα ρούχα σας, σας έχουμε δύο λύσεις
Πάρτε ραφάκια και τοποθετήστε τα στο εσωτερικό της ντουλάπας, ιδανικά στο πάνω μέρος.
Πάρτε κουτιά και αφήστε τα στο κάτω μέρος της ντουλάπας
                           
                               (Φωτό 2) (Φωτό 3)

7. Μην ξεχάσετε να κρεμμάδετε ειδιλά αντισκορικά και αρρωματικά για να μοσχοβολάει η ντουλάπα σας και να τα προστατεύετε από το σκόρο (φωτο 2). Αν είστε πιο δημιουργική πάρτε τούλι ότι άρρωμα σε ποτ πουρί σας αρέσει δέστε τα με μια κορδέλα και τοποθετίστε στη γωνία της ντουλάπας (φωτό 3). Ένα άλλο tips είναι η κιμωλία , βαλτε την στο κάτω μερος της ντουλάπας
και θα αποφήγετε την υγρασία μέσα σε αυτην.

Βλεφαρίσματα μου πιστεύω να σας βοήθησα. Ακολουθήστε τις συμβουλές μου και κάντε πιο εύκολη την ζωή σας.

            
Είναι χαμένη η μέρα που δεν γέλασες


Συντάκτης: Ιωάννα Ταχίνη