Survivor Υστερία 2017!!!


Τα Βλεφαρίσματα... βλέπουν και αυτά Survivor 2017!  Εσείς ανήκετε στο 80% του πληθυσμού της Ελλάδος που το παρακολουθούν;


Τολμώ να το πω... αν και όχι όσο φανατικά όσο το βλέπουν οι άλλοι, αλλά αναγκάζομαι γιατί 2 τηλεοράσεις μέσα στο σπίτι δείχνουν survivor... Το βλέπει και ο μικρός γιος μου και όταν σηκώνεται το πρωί με ρωτά ποιος νίκησε, καθώς λόγω ηλικίας δεν τον αφήνω να δει μέχρι το τέλος.

Είναι γεγονός πάντως ότι μας έβαλε τα γυαλιά ο Τούρκος... δυστυχώς δεν είναι Έλληνας ο παραγωγός και τολμώ να πως ότι κάνει πολύ καλή δουλειά.

Ο ΣΚΑΙ χαίρεται ιδιαιτέρως με αυτό καθώς όχι μία, ούτε δύο αλλά τρεις εκπομπές ασχολούνται με το survivor και το χρήμα ρέει καθώς οι διαφημίσεις έχουν χτυπήσει κόκκινο.

Δείτε μερικά αποσπάσματα που έκαναν πάταγο:





Η συναυλία του Stink!!!


Και λίγος τσακωμός για σασπένς... Σπαλιάρας εναντίων Διασήμων!




Και τώρα τα στοιχήματα... ποιός θα πάρει το έπαθλο.... Έχω πλέον την βεβαιότητα ότι το παιχνίδι θα κριθεί μετάξύ Ντάνου, από τους Διάσημους, και Κωνσταντίνου από τους Μαχητές.  Είμαι όμως πεπεισμένη ότι θα νικήσει ο Ντάνος κατά 90%... Όλα τα λεφτά στον Ντάνο λοιπόν και για τους πιο συντηρητικούς, παίξτε και τους δύο. Είναι και τα δύο καλά παιδιά, δεν μπλέκουν σε ίντριγκες, είναι βιοπαλεστές και λαϊκοί, και όμορφοι πάνω απ'όλα. Ο γυναικείος πληθυσμός καρδιοχτυπά!!!

Εγώ πάντως θα πάω Σκιάθο το καλοκαιράκι... ακολουθεί καμία;


Είναι χαμένη η μέρα που δεν γέλασες 


Πηγή: youtube.com